MENÜ

Tini dolgok
A legjobb oldal

 

 

Az első csók, szerelem, együttlét mindenki életében fontos emlék, általában még sok-sok év után is emlékezünk rá. Így nem mindegy az sem, hogy történik meg az a bizonyos első....  "Hogyan kell" cikksorozatunkban most a csókolózásról fogunk szólni. Ha már ismered a tuti receptet, profi csók-király(lány) vagy, akkor ugorj tovább.  De ha szeretnéd megtudni, mitől döglik a légy, akkor íme 10 tipp lányoknak és fiúknak egyaránt!

 1. Mikor jöjjön el az a pillanat? Általában megérezzük, de vannak bizonyos jelek, amelyekre érdemes figyelni. Ha például a partnered a szemedről átvándorol a szádra, és ezt akár többször is megismétli, szinte biztos, hogy a csókon jár neki is az agya!
 2. Ha már meg van a jel, akkor te is tégy hasonlóképpen, nézz a szemébe, majd vándoroljon a tekinteted a szájára és vissza. Közben esetleg finoman meg is nedvesítheted a szádat, de azért ne ess túlzásokba.
 3. Közelíts! Lassan közelíts az „áldozathoz”, hogy legyen ideje akár visszakozni is. Hisz lehet, hogy már szeretne csókolózni, de lehet, még nem biztos magában. Picit döntsd oldalra a fejedet, csökkentsd a távolságot egymás között és közben folyamatosan nézz a szemébe, majd a szájára.
 4. Először inkább egy puszit adj a szájára, finoman, alig érintve. Aztán picit távolodj el tőle, hogy lásd, milyen reakciót váltottál ki belőle. Így neki is lesz ideje hozzászokni a csókhoz, és a következő csókot már akár ő is kezdeményezheti, így a te önbizalmad is meg lesz erősítve.
 5. Második nekifutás már tarthat hosszabb ideig és akár a szádat is megnyithatod kissé. Nem, nem egy nagy piros almát akarsz bekapni, inkább egy fagylalt-falatnyit. Idézd fel, ha nagyot harapsz a fagyiból, túl sok lesz a hidegből. Ez igaz a csókra is!
 6. Sikamlós téma! Ha már megnyílt a szátok, akkor akár a nyelveddel finoman át is nézhetsz a szomszédba. Ismételten a finomságra hívnám fel a figyelmedet! Nem kell éket verni kettőtök közé, mert hiába jött be eddig a finomság, ha most belépve a szentéjbe törni, zúzni kezdesz magad körül. Légy finom, lágy, a nyelved legyen játékos, de nem bohóckodó. Picit átdugod a nyelved, majd vissza… És ismét. Emlékszel a szem-száj játékra? Ez is hasonlóan működik.
 7. Viszonzás - ha már párod is előmerészkedik „odújából”, nyert ügyed van! Engedd, hogy is „benézzen” hozzád, vendégeskedjen picit. Itt és most nem szükséges eldönteni, ki is a domináns kettőtök közül.
 8. Játék az élet! A játékosság fontos dolog, így párod nyelve körül kezdj el körözni, körbe-körbe úgy, hogy nyelved szinte végig érintse az övét.

Mit tégy?

 • Senki nem szereti a száraz, kicserepesedett szájat, így mindig gondozd szádat és legyen nálad ajakír.
 • Hagyd a másikat levegőhöz jutni, ne "nyomd össze" az orrát az arcoddal
 • Csók közben legalább az egyik kezed legyen aktív. Simogasd meg a másik arcát, haját. Kezed többnyire legyen finom és lágy.
 • Jobban jársz, ha az első csóknál becsukod a szemed, így jobban el fogod tudni engedni magad, és érzéseidre koncentrálni. Aztán ha épp olyanod lesz, akár néha ki is nyithatod a szemed, bár lehet, ha párod rájön arra, hogy lestél, akkor ez nem fog tetszeni neki.

Mit ne tégy?

 • Első csóknál ne ess neki párodnak! Légy finom, gyengéd, lágy. Biztos dúl benned a szenvedély, legszívesebben az egész világot magadhoz ölelnéd és akár fel is falnád, de néha jobb türelmesebbnek lenni és nem elriasztani a kiszemeltet.
 • Ne nyomd erősen a szádat a szájához! Az első pillanatokat úgy tudod, tudjátok a legjobban kiélvezni, ha finom indítotok, és csak lassan melegedtek bele a dolgokba. Ráadásul a gyors közelítésnek akár fogkoccanás is lehet a következménye, ami akár a pillanatot is elzavarja.
 • Ez nem vizsga! Ne figyelj görcsösen arra, hogy jól csináld-e, betartod-e a szabályokat! Élvezd a pillanatot, és engedd el magad!
 • Ne mozgasd túl sokat a fejedet, se túl gyorsan!
 • Ne fogd le kezeddel semmijét, érezze a szabadságot. Sokan nem szeretik ha korlátozzák őket.
 • Ha a nyelvedet a másik szájába dugod, ne mozgasd úgy, mintha ételmaradékot keresnél, se ne keményítsd meg túlságosan.
 • Soha ne nyomd túl erősen a szádat a fiujéhoz!

 

Szavazás

Szerinted jó az oldal?
Igen :D
Nem :(
Hááááááááááááát............
Naná !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szar :[
Asztali nézet